Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

EyeVinci, ook hèt adres voor de oogzorgspecialist

EyeVinci, ook hèt adres voor de oogzorgspecialist

EyeVinci is de specialist voor de opticien en optometrist met hoog kwalitatieve producten. Met de Nidek Duo Scan OCT, de Nidek Biometer AL-Scan en de Medmont Corneatopograaf biedt u de klant toegevoegde waarde met de beste en meest complete oogzorg.

Nidek RS-330 DuoScan OCT – voor de specialist

Wat kan een OCT screening betekenen voor uw klanten?

Met de Nidek RS-330 OCT kunt u vroegtijdig diverse oogafwijkingen constateren, voordat er klachten zijn, waardoor tijdig gestart kan worden met de behandeling voordat de ziekte schade kan veroorzaken. De OCT controleert de dikte van de laagjes van het netvlies alsmede de eventuele loslating van het netvlies of andere pathologische oogafwijkingen.

Deze metingen worden vergeleken met een genormeerde database. Bij te grote afwijkingen kunt u de klant doorsturen naar de afdeling oogheelkunde. De uitgebreide normatieve database in Navis stelt u in staat om een brede analyse te maken van de retina en op deze manier kunnen afwijkingen aan de retina nauwkeurig in beeld worden gebracht.

De 2-in-1 OCT voor perfecte scans en fundusfoto’s.

Nidek AL-Scan Biometer – diagnosticeren Myopie

Myopie is een groeiend probleem en de Nidek AL-Scan is goed in te zetten in de strijd tegen Myopie, zowel bij het diagnosticeren als bij het monitoren van Myopie. Omdat dit instrument voldoet aan de hoogste medische normen zijn de data die de AL-Scan levert uiterst nauwkeurig en feilloos. Dit alles uiterst comfortabel voor de klant op non-contact wijze, dus zonder probe die op het oog gezet moet worden. In 10 seconden heeft u alle informatie over de oogas-lengte, de cornea radius, de diepte van de voorste oogkamer, de centrale corneadikte, de afstand white-to-white en de pupilgrootte.

Medmont E-300 Corneatopograaf – hoornvlies

De Medmont E-300 geeft een uiterst betrouwbaar en gedetailleerd topo-beeld van het oog. Door toepassing van een unieke placido cone met 32 ringen die gebruikt wordt op korte afstand van het oog, is een zeer groot oppervlak van de cornea te meten en met 102.000 analyse punten is de meting uiterst nauwkeurig.

EyeVinci College

De dienstverlening van EyeVinci gaat verder dan het leveren van apparatuur. Zo organiseren wij regelmatig workshops voor Corneatopografie en OCT-fundusfotografie. Kijk op www.eyevinci.nl/college.

Revisie van het soldeerapparaat

Het soldeerapparaat is voor velen onmisbaar in de werpplaats. Maar wat als de vlam niet sterk genoeg kleurt of de druk onvoldoende hoog is?

Onze collega’s van de technische dienst helpen je graag met een volledige revisie van het soldeerapparaat. Deze kan dan weer jaren zonder problemen datgene doen wat het moet doen. In overleg halen wij het soldeerapparaat op, waarna het in onze werkplaats in Heemstede vakkundig wordt gereviseerd. Alle rubbers, pakkingen, slangen, soldeernaaldjes en peilglazen worden vervangen. De machine wordt grondig gereinigd, zonodig gerepareerd, waarna het soldeerapparaat weer snel retour komt, voorzien van nieuwe vloeistoffen.

Bel ons voor een afspraak op 088-6.008.700.

Afhankelijk van jouw wens is het mogelijk het soldeerapparaat binnen 24 uur weer terug te brengen. Ben je zelf handig genoeg? Bestel dan de complete set met onderdelen om het apparaat zelf te reviseren.

Natuurlijk hebben wij ook nieuwe soldeerapparaten in ons assortiment, de Aquaflame 500 of 800. De Aquaflame 500 is nu extra scherp geprijsd voor Euro 1.400,00.

Alles wat je nodig hebt voor je soldeerapparaat is bij ons verkrijgbaardus bel ons 088-6.008.700 en je hebt het de volgende dag in je winkel!

EyeVinci op Centrop Sales 9 en 10 september

Wij heten je graag van harte welkom in onze stand op de Centrop Sales zondag 9 en maandag 10 september in De Loods in Nijkerk.

Met onze merken als Nidek, Oculus, Keeler, Medmont, Frastema en Heine bieden wij de best beschikbare instrumenten met een advies op maat voor zowel de refractieruimte als werkplaats.

Kom langs en laat je inspireren en adviseren voor het beste resultaat!

Wil je ook als eerste toegang tot onze aanbiedingen en op de hoogte gehouden worden over onze gratis workshop corneatopografie en OCT-fundusfotografie? Na inschrijving kun je gratis deze anatomie poster van het oog ophalen in onze EyeVinci stand op de Centrop Sales.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De Nidek TS-310 wint prestigieuze prijs op Silmo 2017

Nidek introduceert extreem compact refractie systeem

Compleet op 1,5 m2 De Nidek TS-310 is een extreem compact refractie systeem waarmee u een volwaardige en nauwkeurige subjectieve refractie kunt uitvoeren. De TS-310 bestaat uit een motordrive phoropter met bedieningsconsole en een projectieunit. De totale footprint van het systeem bedraagt 63 cm x 55 cm. Ondanks de geringe afmetingen is de TS-310 in staat een volwaardige accommodatie vrije subjectieve refractie uit te voeren. De speciaal door Nidek ontwikkelde techniek simuleert een refractieafstand van 5 meter in een behuizing van slecht 50 cm diep. Koppeling van een autorefractor, lensmeter of computer maken het mogelijk om objectieve metingen of de sterkte van de oude bril te importeren in de TS-310. Met de Nidek TS-310 creëert u met het grootste gemak op 1,5 m2 een (tweede) refractieruimte in uw winkel. Bel, mail of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

OCT Workshop met Patricia van Hilten groot succes!

 

De workshop OCT & Fundusfotografie bij EyeVinci geeft profijt in de praktijk.

De OCT-training bij EyeVinci heeft mij veel inzichten gegeven over de toepassing van de OCT in de praktijk.
De imaging expert, Patricia van Hilten, heeft ons stapsgewijs meegenomen door de
functionaliteiten en toepassingen van de OCT,
waardoor ik en mijn collega’s nu meer mogelijkheden van de OCT in de praktijk kunnen gaan toepassen.
Kortom, een waardevolle training”.

Theo Dijk, eigenaar/optometrist Dijk Optiek te Zwaagwesteinde

 

Wilt u ook optimaal profiteren van de mogelijkheden van uw OCT of bent u geïnteresseerd in een proefplaatsing van onze Nidek RS330 OCT? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer       088-6008 700 of stuur ons een e-mail op info@eyevinci.nl. De eerstvolgende workshop staat gepland op maandag 2 oktober op ons EyeVinci kantoor in Heemstede.

Succesvolle eerste Eyevinci-Medmont workshop van 2017!

Succesvolle eerste Eyevinci-Medmont workshop van 2017!

Maandag 3 april verzamelde zich een groep speciaal hiervoor uitgenodigde klanten in de presentatieruimte van Eyevinci in Heemstede. Samen met enkele van onze collega’s namen ze deel aan de door Arjen de Vecht verzorgde eerste Medmont workshop van 2017. Lees meer

Eyevinci is verhuisd!
Medmont & Eyevinci bij Deltion College Zwolle

Eyevinci was opvallend aanwezig tijdens de cornea-workshop bij het Deltion College Zwolle, meer dan 150 opticiens bezochten deze workshop.

De animo voor de Medmont was groot tevens  is Eyevinci aanwezig bij de cornea-workshops voor opticiens die

het Deltion College gaat organiseren.

Bijzondere producten op de Eyevinci stand tijdens het NCC congres

Het NCC congres in Veldhoven, een het contactlens-congres. Naast een boeiend klinisch programma over corneatopografie met Randy Kojima, werd de stand van Eyevinci zeer goed bezocht. Randy Kojima was regelmatig op de stand aanwezig om vragen van Medmont gebruikers te beantwoorden. Daarnaast had Eyevinci ook een beursprimeur nl. de introductie van de ION. Deze bijzondere connector maakt het mogelijk om van vrijwel iedere model spleetlamp een digtale spleetlamp te maken door gebruik van een Apple IPHONE6. Meer weten over de mogelijkheden van de ION voor uw spleetlamp? bel ons op 030 600 87 10

Druk bezochte Gezondheidsbeurs

Eyevinci op de Gezondheidsbeurs samen met de Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Met de NIDEK funduscamera werden in 2 dagen tijd 982 ogen gefotografeerd, zonder te druppelen.

Bezoek onze stand op de CENTROP

Bezoek onze stand op de CENTROP sales. En maak kennis met de innovaties van Nidek en Keeler. Zo presenteren wij de nieuwe TONOREF ||| . Deze autorefracto,-keratometer heeft naast ingebouwde tonometrie ook pachymetrie. Hoe makkelijk kan het zijn?

Nieuwe spleetlampen lijn bij Eyevinci

Haag Streit staat al jaren voor kwaliteit. Deze Zwitserse kwaliteit is nu bereikbaar voor iedere opticien. Eindelijk kunnen wij u onze nieuwe Haag Streit spleetlampen lijn aanbieden. Maak nu kennis met deze spleetlampen met uitzonderlijke beeldkwaliteit!

Druk bezochte OCT workshop

Kennis is macht! Zeker als het gaat om het beoordelen van OCT beelden. Eyevinci organiseerde op woensdag 23 september jl. een OCT workshop die goed bezocht werd door opticiens vanuit alle delen van het land. Patricia van Hilten, medisch imaging specialist, vertelde in ruim 2 uur de “do and dont’s” als het gaat om het beoordelen van fundus,- en OCT beelden. Meer weten over de NIDEK OCT? of hoe wij u ondersteunen? https://eyevinci.nl/shop/nidek-rs330-duo-retina/nidek-retina-scan-duo-rs-330/

Nieuws over Medmont & Windows 10

Hierbij een korte mededeling voor alle Medmont gebruikers.
Op dit moment is er een bekend probleem met Medmont Studio draaiend op Windows 10.

Medmont is in deze afhankelijk van Windows. De verwachting is dat deze oplossing beschikbaar is in de definitieve versie van Windows10. Vervolgens zal Medmont uitvoerig gaan testen, zodat de (inzichtelijke) bugs snel verholpen worden.

Windows 10 wordt nu alleen ondersteund met de nieuwste Medmont Studio V6.
Eerdere softwareversies geïnstalleerd op Windows10 kunnen werken, maar zijn zeer onstabiel. Hierop kunnen wij vooralsnog geen support op aanbieden.

Kortom: op dit moment adviseren wij Windows 10 niet te installeren of te upgraden naar Windows 10, alvorens er een definitieve vrijgave is.

Eyevinci in de OCULUS

Lees nu online (pagina 69) alles over onze innovaties OCULUS SPECIAL | Eyevinci

EYEVINCI is komend weekend op de CENTROP SALES! bezoek onze stand
Mobiele versie: Enabled