Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

WEBINAR, Geavanceerde topografie voor het plaatsen van speciale contactlenzen en case studies

Webinar is op 20 Mei, 2020 aanvang 19:00 uur

Gepresenteerd door: Randy Kojima,
FAAO, FBCLA, FSLS, FIAO.

WEBINAR, ALLES LEREN OVER DE MEDMONT CORNEATOPOGRAAF EN SPECIALE CONTACTLENZEN

Webinar is op 14 Mei, 2020 aanvang 19:00 uur

Gepresenteerd door: Randy Kojima,
FAAO, FBCLA, FSLS, FIAO.

Heb je het Webinar van 7 mei gemist, kijk dan hier ….

WEBINAR, ALLES LEREN OVER DE MEDMONT CORNEATOPOGRAAF EN SPECIALE CONTACTLENZEN

Tijdens deze webinar worden er functionaliteiten van de Medmont belicht die soms door de professionele gebruiker over het hoofd worden gezien. Dus bruikbare en praktische tips om de metingen juist te kunnen interpreteren. Met deze praktische tips kun jij je als contactlens specialist verder professionaliseren.

Webinar is op 7 Mei, 2020 aanvang 19:00 uur

Gepresenteerd door: Randy Kojima,
FAAO, FBCLA, FSLS, FIAO.

Aanmeldingen gesloten.

Advies en inruil op afstand, mogelijkheid tot lease met uitgestelde betaling.

Advies op afstand

Wij komen normaliter graag naar je toe voor een persoonlijk en deskundig advies voor instrumenten, apparatuur of een demonstratie in onze showroom. Nu we te maken hebben met de impact van het Coronavirus, is het begrijpelijk dat een bezoek aan de winkel minder gewenst is voor ieders gezondheid. We zijn echter nog steeds perfect in staat je te adviseren en zijn je graag van dienst, ook op afstand!

Inruil op afstand

Met onze inruilmogelijkheden kun je gebruik maken van extra mooie deals. Neem contact met ons op en ook op afstand kunnen we je een passend en interessant voorstel doen.

Lease met uitgestelde betaling

Met z’n allen kijken we uit naar de bestrijding van het Coronavirus en het moment dat het gewone leven weer opgepakt kan worden. Als je tijdig uitbreidt of vervangt, kun je straks fullspeed aan de slag met de meest geavanceerde instrumenten. En met de betaling helpen we je graag! Bij een bestelling bieden wij bij lease een uitgestelde betaling aan van bijvoorbeeld 3 maanden. Dus geen extra kosten tijdens de Coronaperiode maar wel goed voorbereid voor de periode daarna.

Namens het gehele EyeVinci team

Take care!

Wij zijn operationeel en handelen Coronabewust volgens de richtlijnen van het RIVM.

Om onze dienstverlening aan jou te garanderen, delen wij graag het volgende:

  1. Wij zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar.
  2. Onze Service Support collega’s komen langs in geval van storing, reparatie of installatie conform afspraak.
  3. Bij bezoeken hanteren zij strikt de richtlijnen van het RIVM.
  4. Indien gewenst wordt telefonisch support gegeven.
  5. Onze collega’s van de verkoop adviseren u graag op afstand.
  6. Ons kantoor en showroom in Heemstede zijn voorlopig gesloten.

Het team van EyeVinci wenst jou een goede gezondheid toe en take care!

Is jouw apparatuur al Windows 10 proof?

Over 6 weken stopt Microsoft met de ondersteuning op Windows 7.

Dit betekent dat een PC met Windows 7 vanaf 14 januari 2020 geen beveiligingsupdates meer ontvangt. Als je op deze PC klant-data hebt staan, is deze dus niet meer optimaal beveiligd. Belangrijk dus om te upgraden naar een modern besturingssysteem zoals Windows 10.

Hoe zet ik de software van mijn apparatuur over of hoe converteer ik mijn data naar een nieuwe PC met Windows 10?

Wij helpen je graag om te onderzoeken of je apparatuur geschikt is voor Windows 10 of dat er aanpassingen nodig zijn.

Als voorbeeld de Medmont topograaf;
draait deze al op Studio versie 5.3 of hoger, dan kun je eventueel zelf de upgrade naar Studio 6 installeren, deze upgrade kost €595. Wil je toch liever het migreren van de  klanten-database aan ons uitbesteden, dan komen wij dit op locatie voor €495 uitvoeren*.

Andere vragen of wil je toch graag (telefonische) assistentie?

Neem tijdig contact met ons op op telefoonnummer

088-6.008.700.

We helpen je graag!

*Let op; in bovenstaande situatie schets, gaan we er van uit dat de Medmont topograaf reeds met USB aan de PC verbonden is.

EyeVinci, ook hèt adres voor de oogzorgspecialist

EyeVinci, ook hèt adres voor de oogzorgspecialist

EyeVinci is de specialist voor de opticien en optometrist met hoog kwalitatieve producten. Met de Nidek Duo Scan OCT, de Nidek Biometer AL-Scan en de Medmont Corneatopograaf biedt u de klant toegevoegde waarde met de beste en meest complete oogzorg.

Nidek RS-330 DuoScan OCT – voor de specialist

Wat kan een OCT screening betekenen voor uw klanten?

Met de Nidek RS-330 OCT kunt u vroegtijdig diverse oogafwijkingen constateren, voordat er klachten zijn, waardoor tijdig gestart kan worden met de behandeling voordat de ziekte schade kan veroorzaken. De OCT controleert de dikte van de laagjes van het netvlies alsmede de eventuele loslating van het netvlies of andere pathologische oogafwijkingen.

Deze metingen worden vergeleken met een genormeerde database. Bij te grote afwijkingen kunt u de klant doorsturen naar de afdeling oogheelkunde. De uitgebreide normatieve database in Navis stelt u in staat om een brede analyse te maken van de retina en op deze manier kunnen afwijkingen aan de retina nauwkeurig in beeld worden gebracht.

De 2-in-1 OCT voor perfecte scans en fundusfoto’s.

Nidek AL-Scan Biometer – diagnosticeren Myopie

Myopie is een groeiend probleem en de Nidek AL-Scan is goed in te zetten in de strijd tegen Myopie, zowel bij het diagnosticeren als bij het monitoren van Myopie. Omdat dit instrument voldoet aan de hoogste medische normen zijn de data die de AL-Scan levert uiterst nauwkeurig en feilloos. Dit alles uiterst comfortabel voor de klant op non-contact wijze, dus zonder probe die op het oog gezet moet worden. In 10 seconden heeft u alle informatie over de oogas-lengte, de cornea radius, de diepte van de voorste oogkamer, de centrale corneadikte, de afstand white-to-white en de pupilgrootte.

Medmont E-300 Corneatopograaf – hoornvlies

De Medmont E-300 geeft een uiterst betrouwbaar en gedetailleerd topo-beeld van het oog. Door toepassing van een unieke placido cone met 32 ringen die gebruikt wordt op korte afstand van het oog, is een zeer groot oppervlak van de cornea te meten en met 102.000 analyse punten is de meting uiterst nauwkeurig.

EyeVinci College

De dienstverlening van EyeVinci gaat verder dan het leveren van apparatuur. Zo organiseren wij regelmatig workshops voor Corneatopografie en OCT-fundusfotografie. Kijk op www.eyevinci.nl/college.

Revisie van het soldeerapparaat

Het soldeerapparaat is voor velen onmisbaar in de werpplaats. Maar wat als de vlam niet sterk genoeg kleurt of de druk onvoldoende hoog is?

Onze collega’s van de technische dienst helpen je graag met een volledige revisie van het soldeerapparaat. Deze kan dan weer jaren zonder problemen datgene doen wat het moet doen. In overleg halen wij het soldeerapparaat op, waarna het in onze werkplaats in Heemstede vakkundig wordt gereviseerd. Alle rubbers, pakkingen, slangen, soldeernaaldjes en peilglazen worden vervangen. De machine wordt grondig gereinigd, zonodig gerepareerd, waarna het soldeerapparaat weer snel retour komt, voorzien van nieuwe vloeistoffen.

Bel ons voor een afspraak op 088-6.008.700.

Afhankelijk van jouw wens is het mogelijk het soldeerapparaat binnen 24 uur weer terug te brengen. Ben je zelf handig genoeg? Bestel dan de complete set met onderdelen om het apparaat zelf te reviseren.

Natuurlijk hebben wij ook nieuwe soldeerapparaten in ons assortiment, de Aquaflame 500 of 800. De Aquaflame 500 is nu extra scherp geprijsd voor Euro 1.400,00.

Alles wat je nodig hebt voor je soldeerapparaat is bij ons verkrijgbaardus bel ons 088-6.008.700 en je hebt het de volgende dag in je winkel!

EyeVinci op Centrop Sales 9 en 10 september

Wij heten je graag van harte welkom in onze stand op de Centrop Sales zondag 9 en maandag 10 september in De Loods in Nijkerk.

Met onze merken als Nidek, Oculus, Keeler, Medmont, Frastema en Heine bieden wij de best beschikbare instrumenten met een advies op maat voor zowel de refractieruimte als werkplaats.

Kom langs en laat je inspireren en adviseren voor het beste resultaat!

Wil je ook als eerste toegang tot onze aanbiedingen en op de hoogte gehouden worden over onze gratis workshop corneatopografie en OCT-fundusfotografie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

De Nidek TS-310 wint prestigieuze prijs op Silmo 2017

Nidek introduceert extreem compact refractie systeem

Compleet op 1,5 m2 De Nidek TS-310 is een extreem compact refractie systeem waarmee u een volwaardige en nauwkeurige subjectieve refractie kunt uitvoeren. De TS-310 bestaat uit een motordrive phoropter met bedieningsconsole en een projectieunit. De totale footprint van het systeem bedraagt 63 cm x 55 cm. Ondanks de geringe afmetingen is de TS-310 in staat een volwaardige accommodatie vrije subjectieve refractie uit te voeren. De speciaal door Nidek ontwikkelde techniek simuleert een refractieafstand van 5 meter in een behuizing van slecht 50 cm diep. Koppeling van een autorefractor, lensmeter of computer maken het mogelijk om objectieve metingen of de sterkte van de oude bril te importeren in de TS-310. Met de Nidek TS-310 creëert u met het grootste gemak op 1,5 m2 een (tweede) refractieruimte in uw winkel. Bel, mail of maak een afspraak voor een bezoek in onze showroom.

OCT Workshop met Patricia van Hilten groot succes!

 

De workshop OCT & Fundusfotografie bij EyeVinci geeft profijt in de praktijk.

De OCT-training bij EyeVinci heeft mij veel inzichten gegeven over de toepassing van de OCT in de praktijk.
De imaging expert, Patricia van Hilten, heeft ons stapsgewijs meegenomen door de
functionaliteiten en toepassingen van de OCT,
waardoor ik en mijn collega’s nu meer mogelijkheden van de OCT in de praktijk kunnen gaan toepassen.
Kortom, een waardevolle training”.

Theo Dijk, eigenaar/optometrist Dijk Optiek te Zwaagwesteinde

 

Wilt u ook optimaal profiteren van de mogelijkheden van uw OCT of bent u geïnteresseerd in een proefplaatsing van onze Nidek RS330 OCT? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer       088-6008 700 of stuur ons een e-mail op info@eyevinci.nl. De eerstvolgende workshop staat gepland op maandag 2 oktober op ons EyeVinci kantoor in Heemstede.

Succesvolle eerste Eyevinci-Medmont workshop van 2017!

Succesvolle eerste Eyevinci-Medmont workshop van 2017!

Maandag 3 april verzamelde zich een groep speciaal hiervoor uitgenodigde klanten in de presentatieruimte van Eyevinci in Heemstede. Samen met enkele van onze collega’s namen ze deel aan de door Arjen de Vecht verzorgde eerste Medmont workshop van 2017. Lees meer

Eyevinci is verhuisd!
Medmont & Eyevinci bij Deltion College Zwolle

Eyevinci was opvallend aanwezig tijdens de cornea-workshop bij het Deltion College Zwolle, meer dan 150 opticiens bezochten deze workshop.

De animo voor de Medmont was groot tevens  is Eyevinci aanwezig bij de cornea-workshops voor opticiens die

het Deltion College gaat organiseren.

Bijzondere producten op de Eyevinci stand tijdens het NCC congres

Het NCC congres in Veldhoven, een het contactlens-congres. Naast een boeiend klinisch programma over corneatopografie met Randy Kojima, werd de stand van Eyevinci zeer goed bezocht. Randy Kojima was regelmatig op de stand aanwezig om vragen van Medmont gebruikers te beantwoorden. Daarnaast had Eyevinci ook een beursprimeur nl. de introductie van de ION. Deze bijzondere connector maakt het mogelijk om van vrijwel iedere model spleetlamp een digtale spleetlamp te maken door gebruik van een Apple IPHONE6. Meer weten over de mogelijkheden van de ION voor uw spleetlamp? bel ons op 030 600 87 10

Druk bezochte Gezondheidsbeurs

Eyevinci op de Gezondheidsbeurs samen met de Optometristen Vereniging Nederland (OVN). Met de NIDEK funduscamera werden in 2 dagen tijd 982 ogen gefotografeerd, zonder te druppelen.

Mobiele versie: Enabled