Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Advies en inruil op afstand, mogelijkheid tot lease met uitgestelde betaling.

Advies op afstand

Wij komen normaliter graag naar je toe voor een persoonlijk en deskundig advies voor instrumenten, apparatuur of een demonstratie in onze showroom. Nu we te maken hebben met de impact van het Coronavirus, is het begrijpelijk dat een bezoek aan de winkel minder gewenst is voor ieders gezondheid. We zijn echter nog steeds perfect in staat je te adviseren en zijn je graag van dienst, ook op afstand!

Inruil op afstand

Met onze inruilmogelijkheden kun je gebruik maken van extra mooie deals. Neem contact met ons op en ook op afstand kunnen we je een passend en interessant voorstel doen.

Lease met uitgestelde betaling

Met z’n allen kijken we uit naar de bestrijding van het Coronavirus en het moment dat het gewone leven weer opgepakt kan worden. Als je tijdig uitbreidt of vervangt, kun je straks fullspeed aan de slag met de meest geavanceerde instrumenten. En met de betaling helpen we je graag! Bij een bestelling bieden wij bij lease een uitgestelde betaling aan van bijvoorbeeld 3 maanden. Dus geen extra kosten tijdens de Coronaperiode maar wel goed voorbereid voor de periode daarna.

Namens het gehele EyeVinci team

Take care!

Je kan geen reactie meer plaatsen

Mobiele versie: Enabled