Geen beurzen, wel show(room)

  • Geplaatst op
Geen beurzen, wel show(room)

Nu de oriëntatie mogelijkheden op beurzen voorlopig zijn vervallen, ben je van harte welkom in onze showroom. Hier informeren wij je graag over onze instrumenten in een veilige omgeving.

Afgelopen maandag hadden we een plezierig gesprek en demonstratie van de diverse Nidek slijpautomaten in onze showroom. Met deze demonstratie hebben we snel en helder de mogelijkheden en verschillen tussen de slijpautomaten kunnen doornemen met onze klant.

Nu de oriëntatie mogelijkheden van beurzen zijn komen te vervallen, maar je wel een aanpassing of uitbreiding van je instrumenten of slijpapparatuur overweegt, nodigen wij je van harte uit voor advies en demonstratie in onze showroom. Zo hebben we hier een ruim assortiment aan refractie-units, slijpapparatuur en optische instrumenten van de merken Nidek, Medmont, Frastema, Keeler, Oculus, Doms en Heine. In onze showroom kun je je relaxt oriënteren en laten informeren over de mogelijkheden in een ruime en veilige omgeving. Desgewenst maken we uiteraard ook een afspraak bij jou in de winkel of optometriepraktijk. Bel ons voor een afspraak op 088.6008.700.