Zullen we ruilen?

  • Geplaatst op
Zullen we ruilen?

Jouw slijpautomaat is nu tijdelijk nog meer waard! Ruil deze daarom nu bij ons in.

- Gegarandeerde inruil van minimaal Euro 2.500,--

- Combinatiekorting met de nieuwste Nidek Blocker ICE-1

- Inclusief connectionkit t.w.v. Euro 800,-- bij een nieuwe slijpautomaat.

Ruil deze daarom nu in bij EyeVinci en koop één van de Nidek slijpautomaten LE-800, LE-1200S, LEXCE, ME-900 of ME01200. Wil je weten welke automaat het beste bij jou past, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden. 

 

Hieronder de mogelijkheden van de Nidek slijpautomaten op een rij:

De Nidek LE-800 is een makkelijk te bedienen alles in een slijpmachine.
De LE-800 is voorzien van een ingebouwde precisie blocker en een compacte 3D tracer van de laatste generatie. Door middel van de ingebouwde Shape Editor Functie is het mogelijkheid om modellen aan te passen en op te slaan in de monturen database van de Nidek LE-800. Alle gangbare brillenglazen zijn te verwerken, ook groeven en polijsten van brillenglazen behoort tot te mogelijkheden van de Nidek LE-800 slijpmachine. De Nidek LE-800 vraagt erg weinig ruimte in de werkplaats door zijn compacte bouw.
Deze compacte “alles kunner” van Nidek is de voordeligste slijpmachine binnen het uitgebreid Nidek slijpmachine programma.

De Nidek LEXCE Trend is een compacte slijpautomaat met boor-, groef- en afzoetfunctie en kan optioneel geleverd worden met ingebouwde digitale blocker en 3D hoog curve montuurtracer. De machine scant optisch de boorgaten van “glasbrillen” en biedt de mogelijkheid vormen digitaal aan te passen.  De Lexce boort onder verschillende hoeken en zoet en groeft volautomatisch.  De compacte behuizing van de Lexce Trend vraagt bovendien weinig ruimte in uw werkplaats. De Nidek LEXCE Trend is ook te gebruiken in combinatie met de ICE Mini+ of ICE-1 blocker en/of verschillende tracer types.

De Nidek LE-1200S is een slijpautomaat met ingebouwde 3D tracer en volautomatische groeffunctie waarbij de diepte, breedte en de positie van de groef kan worden aangepast. De hoge precisie 3D tracer kan de vorm van het montuur nog exacter in kaart brengen. De slijpautomaat verwerkt ook brillenglazen met een hydrofobe coating zonder asverdraaiing. Om het slijpproces te optimaliseren maakt Nidek gebruik van een variabele as-druk.

De Nidek ME-900 is een complete multifunctionele slijpmachine. Het instrument kunt u bedienen met de draaiknop, een centrale knop waarmee u eenvoudig de juiste instellingen maakt. De slijpmachine beschikt ook over een geautomatiseerd 3-D boorproces en een geautomatiseerd 3-D groef proces. Daarnaast kunt u met behulp van de 3D simulatie zien of het facet op de juiste plek zit en de lens vanuit elke gewenste hoek te bekijken. Tijdens het slijpproces wordt er een tijdsindicator weergegeven welke de resterende bewerkingstijd toont, de machine heeft een hoge verwerkingssnelheid. Om tijdens het proces nare slijpluchtjes te voorkomen is het slijpcompartiment afgesloten en is er een aparte luchtafvoer beschikbaar.

De Nidek ME-1200 slijpautomaat is in vier verschillende uitvoeringen leverbaar zodat de slijpautomaat exact aansluit bij elke slijpwens. Een tijdindicator geeft aan hoe lang de het glas nog in bewerking is. Verdere assistentie komt middels een voice indicator welke de gebruiker op de hoogte houdt van het proces. De ingebouwde geavanceerde boor- en freesautomaat maakt het mogelijk om gecompliceerde glasvormen en randbewerkingen toe te passen. Hierdoor is het vervaardigen van een uniek ontwerp mogelijk. D.m.v. de shape editing functie is het mogelijk de vorm van het brillenglas te wijzigen in de gewenste vorm. Alle gangbare materialen en hoge curve glazen kunnen zonder maatafwijking worden geslepen in facet, vlakfacet en nylor. De machine zal het glas zowel in facet als vlakfacet polijsten en afzoeten als dit gewenst is. Groeven wordt vol automatisch uitgevoerd waarbij diepte, breedte, lengte en plaats van de groef op de curve kunnen worden ingesteld. Dit maakt het mogelijk om brillenglazen ook partieel te groeven. De wisselbare Compact Flash Memory Card maakt het mogelijk de boorcoördinaten van alle in uw monturencollectie voorkomende glasbrillen vooraf op te slaan. Hierdoor kunnen glasbrillen snel en doeltreffend gemaakt worden. Met het optionele mini en nano cup systeem kunnen kleine glazen vervaardigd worden.