Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Eyevinci

Waarom wij?

Eyevinci ziet het leveren van apparatuur voor de opticien niet als doel maar liever als middel om het doel te bereiken. U bent een expert die uw klant zo goed mogelijk wil helpen met het juiste glas en bijpassend montuur. De ondernemer met een visie om onderscheidend te blijven. Eyevinci ondersteunt u hierin. Niet alleen met merken zoals Nidek en Medmont. Maar ook door persoonlijk advies te geven en informatie te bieden door onder andere online seminars / trainingen /workshops en een goed opgeleide service-afdeling. Wij geven u graag de aandacht.

Welkom bij Eyevinci

Missie

Er is over nagedacht hoe wij vernieuwend kunnen zijn in onze aanpak, hoe wij moderne online diensten zo kunnen inrichten dat deze werkelijk meerwaarde bieden aan onze klanten. Kortom wij zijn ons bewust van het feit dat de werkelijk toegevoegde waarde van de organisatie en haar medewerkers komt, en zullen blijven proberen de markt vanuit het klantperspectief te benaderen.

Visie

Leonardo da Vinci was een bijzonder mens die naast kunstenaar ook een vooruitstrevend entrepreneur was met bijzonder vernieuwende denkbeelden. Het is de voortdurende vernieuwing en het vooruitstrevend ondernemerschap waar wij ons als EyeVinci graag aan willen spiegelen.

Reviews

Super tevreden met onze nieuwe Haagstreit BQ 900 LED, inclusief geelfilter, Goldmann tonometer, IM 900 Imaging Module en achtergrondverlichtingssyteem. Speciale dank aan Eyevinci voor de goede en snelle service! En in combinatie met de Nidek phoropter RT 5100 en de Tonoref II hebben we de perfecte apparatuur in ons geheel verbouwde winkel
Jacolien Heijerman – Heijerman Optiek Varsseveld
Na ruim 12 jaar ervaring met de Medmont hebben wij gekozen om bij het vervangen van onze topograaf weer te kiezen voor een Medmont. In goed overleg en met vakkundig advies van Eyevinci hebben we ook de upgrade gemaakt naar de nieuwste versie 6. Het gebruiksgemak zoals de goede koppelingen met aanpasprogramma's van diverse leveranciers,het integreren van de foto's en video's in de data van Medmont maakt dat ik het een aanrader vind voor iedere contactlenspraktijk.
Anthoinette Jothmann – Sandmann Optiek

Wat is Lorem Ipsum?

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren '60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.
Medi Optiek (Bussum) kiest voor nieuwe Medmont topograaf & Keeler spleetlam combinatie!
Mobiele versie: Enabled