Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Eyevinci

Waarom wij?

Eyevinci ziet het leveren van apparatuur voor de opticien niet als doel maar liever als middel om het doel te bereiken. U bent een expert die uw klant zo goed mogelijk wil helpen met het juiste glas en bijpassend montuur. De ondernemer met een visie om onderscheidend te blijven. Eyevinci ondersteunt u hierin. Niet alleen met merken zoals Nidek en Medmont. Maar ook door persoonlijk advies te geven en informatie te bieden door onder andere online seminars / trainingen /workshops en een goed opgeleide service-afdeling. Wij geven u graag de aandacht.

Welkom bij Eyevinci

Missie

Er is over nagedacht hoe wij vernieuwend kunnen zijn in onze aanpak, hoe wij moderne online diensten zo kunnen inrichten dat deze werkelijk meerwaarde bieden aan onze klanten. Kortom wij zijn ons bewust van het feit dat de werkelijk toegevoegde waarde van de organisatie en haar medewerkers komt, en zullen blijven proberen de markt vanuit het klantperspectief te benaderen.

Visie

Leonardo da Vinci was een bijzonder mens die naast kunstenaar ook een vooruitstrevend entrepreneur was met bijzonder vernieuwende denkbeelden. Het is de voortdurende vernieuwing en het vooruitstrevend ondernemerschap waar wij ons als EyeVinci graag aan willen spiegelen.

Mobiele versie: Enabled