Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

EyeVinci, ook hèt adres voor de oogzorgspecialist

EyeVinci, ook hèt adres voor de oogzorgspecialist

EyeVinci is de specialist voor de opticien en optometrist met hoog kwalitatieve producten. Met de Nidek Duo Scan OCT, de Nidek Biometer AL-Scan en de Medmont Corneatopograaf biedt u de klant toegevoegde waarde met de beste en meest complete oogzorg.

Nidek RS-330 DuoScan OCT – voor de specialist

Wat kan een OCT screening betekenen voor uw klanten?

Met de Nidek RS-330 OCT kunt u vroegtijdig diverse oogafwijkingen constateren, voordat er klachten zijn, waardoor tijdig gestart kan worden met de behandeling voordat de ziekte schade kan veroorzaken. De OCT controleert de dikte van de laagjes van het netvlies alsmede de eventuele loslating van het netvlies of andere pathologische oogafwijkingen.

Deze metingen worden vergeleken met een genormeerde database. Bij te grote afwijkingen kunt u de klant doorsturen naar de afdeling oogheelkunde. De uitgebreide normatieve database in Navis stelt u in staat om een brede analyse te maken van de retina en op deze manier kunnen afwijkingen aan de retina nauwkeurig in beeld worden gebracht.

De 2-in-1 OCT voor perfecte scans en fundusfoto’s.

Nidek AL-Scan Biometer – diagnosticeren Myopie

Myopie is een groeiend probleem en de Nidek AL-Scan is goed in te zetten in de strijd tegen Myopie, zowel bij het diagnosticeren als bij het monitoren van Myopie. Omdat dit instrument voldoet aan de hoogste medische normen zijn de data die de AL-Scan levert uiterst nauwkeurig en feilloos. Dit alles uiterst comfortabel voor de klant op non-contact wijze, dus zonder probe die op het oog gezet moet worden. In 10 seconden heeft u alle informatie over de oogas-lengte, de cornea radius, de diepte van de voorste oogkamer, de centrale corneadikte, de afstand white-to-white en de pupilgrootte.

Medmont E-300 Corneatopograaf – hoornvlies

De Medmont E-300 geeft een uiterst betrouwbaar en gedetailleerd topo-beeld van het oog. Door toepassing van een unieke placido cone met 32 ringen die gebruikt wordt op korte afstand van het oog, is een zeer groot oppervlak van de cornea te meten en met 102.000 analyse punten is de meting uiterst nauwkeurig.

EyeVinci College

De dienstverlening van EyeVinci gaat verder dan het leveren van apparatuur. Zo organiseren wij regelmatig workshops voor Corneatopografie en OCT-fundusfotografie. Kijk op www.eyevinci.nl/college.

Je kan geen reactie meer plaatsen

Mobiele versie: Enabled