Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Revisie van het soldeerapparaat

Het soldeerapparaat is voor velen onmisbaar in de werpplaats. Maar wat als de vlam niet sterk genoeg kleurt of de druk onvoldoende hoog is?

Onze collega’s van de technische dienst helpen je graag met een volledige revisie van het soldeerapparaat. Deze kan dan weer jaren zonder problemen datgene doen wat het moet doen. In overleg halen wij het soldeerapparaat op, waarna het in onze werkplaats in Heemstede vakkundig wordt gereviseerd. Alle rubbers, pakkingen, slangen, soldeernaaldjes en peilglazen worden vervangen. De machine wordt grondig gereinigd, zonodig gerepareerd, waarna het soldeerapparaat weer snel retour komt, voorzien van nieuwe vloeistoffen.

Bel ons voor een afspraak op 088-6.008.700.

Afhankelijk van jouw wens is het mogelijk het soldeerapparaat binnen 24 uur weer terug te brengen. Ben je zelf handig genoeg? Bestel dan de complete set met onderdelen om het apparaat zelf te reviseren.

Natuurlijk hebben wij ook nieuwe soldeerapparaten in ons assortiment, de Aquaflame 500 of 800. De Aquaflame 500 is nu extra scherp geprijsd voor Euro 1.400,00.

Alles wat je nodig hebt voor je soldeerapparaat is bij ons verkrijgbaardus bel ons 088-6.008.700 en je hebt het de volgende dag in je winkel!

Je kan geen reactie meer plaatsen

Mobiele versie: Enabled