Nidek 10 jaar

Jubileeyummm!

 

Vier met ons het Jubileeyummm
van EyeVinci en Nidek

Al een decennium lang zijn Nidek en EyeVinci jouw partners in perfectie

Proef het succes van een decennium met EyeVinci en Nidek!

Welkom op onze speciale jubileumpagina! Dit jaar vieren wij met trots ons 10-jarig jubileum als distributeur van het merk Nidek.

We hopen dat je genoten hebt van de heerlijke Tony’s Chocolonely reep die je van ons hebt ontvangen. Was die binnen no-time op? Of heb je er lang van gesmuld? Hoe dan ook, die chocoladereep is onze manier om jou te bedanken voor het vertrouwen en samenwerking de afgelopen 10 jaar. Net zoals die reep vol zat met smaak en verrassing, zo blijven wij ons inzetten om jou te verrassen met innovatieve en smaakvolle oplossingen.

Onze jubileum aanbiedingen!

Om dit bijzondere jaar te vieren, hebben we een tal van aantrekkelijke aanbiedingen op Nidek-producten. Denk aan speciale kortingen, bundel deals en exclusieve acties die je niet wilt missen. Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates en aanbiedingen!

Bij aanschaf van een automatische Nidek RT-6100 phoropter ontvang je een Nidek SC-1600P gepolariseerd visusscherm cadeau t.w.v. € 3.350,-.
Klik hier om naar de aanbieding te gaan

Laten we samen proosten op de afgelopen tien jaar en vooruitkijken naar nog veel meer jaren van samenwerking en succes. Bedankt voor het vertrouwen en laten we dit Jubileeyummm samen vieren!

10 jaar vertrouwen en samenwerking

Bij EyeVinci delen we dezelfde waarden en doelen als Nidek, wat onze samenwerking zo sterk maakt. Onze missie is om opticiens te voorzien van instrumenten van hoogwaardige kwaliteit en uitmuntende service, met persoonlijke aandacht en maatwerkoplossingen. We zetten ons in voor innovatie, kwaliteit en voortdurende verbetering, net zoals Nidek dat doet met hun baanbrekende technologieën en ongeëvenaarde Japanse precisie.

Onze visie is dan ook om uit te blinken in kwaliteit en service als de voornaamste speler in de markt van optische apparatuur en instrumenten. Dit sluit naadloos aan bij de topkwaliteit van Nidek die aan de hoogste standaarden voldoet.

DÉ JUBILEUM AANBIEDING

Bij aanschaf * van een automatische Nidek RT-6100 phoropter ontvang je gratis een Nidek SC-1600P gepolariseerd visusscherm cadeau t.w.v. € 3.350,-. Kijk voor alle specificaties op onze website, maar deze unieke punten van de RT- 6100 phoropter geven we je alvast mee:

  • Binoculaire balans meten met de Humphriss methode
  • 7 refractie protocollen naar wens te programmeren
  • Koppeling met alle automatiseringssystemen is mogelijk
  • De koppelingen van zowel lensmeter, autorefractometer en visusscherm geven een volledig overzicht van meetgegevens, optotypen en visuswaarden op het scherm

* Optioneel leverbaar: - Spiegel - Wandsteun voor spiegel en visusscherm - Koppelingskabel RT-6100 naar SC-1600P - MEM-box 200, interface box met LAN en W-LAN voor het realiseren van verbindingen zowel bekabeld als via WIFI met phoropter, autorefractor en eventueel PC.