Content aan het laden... Laden langt af van de snelheid van jouw aansluiting

Shopping Cart -  0,00

Geen producten in de winkelwagen.

Technische dienst

  • Plaatsing & installaties,
    reparaties of onderhoud..

    Wij staan graag voor u klaar!

    088-600 8700

     

Installatieservice

Installatieservice

Naast aankoopadvies en levering verzorgen wij graag en volledige installatie van uw optiekinstrumenten. Dit geschiedt door een of meer van onze ervaren collega’s van de technische dienst. Onder de standaard installatie verstaan wij het plaatsen, aansluiten en instellen van de instrumenten en waar van toepassingen het installeren van de benodigde specifieke product-software.

Het afkoppelen en wanneer gewenst kosteloos afvoeren van uw oude en afgeschreven instrumenten is onderdeel van onze plaatsings- en installatieservice.

Ook het wegwerken, doorvoeren en eventueel op maat maken van specifieke productbekabeling verzorgen wij graag voor u. Voor een efficiënte en correcte plaatsing  en installatie kan het zijn dat uw productadviseur u verzoekt om voorafgaand eventuele wijzigingen in de elektra- en data infrastructuur aan te laten brengen door uw elektricien.
Over het gebruik van een bestaande ICT structuur (lokale pc’s- of cloud-netwerk) in combinatie met de nieuw te plaatsen instrumenten, nemen wij van te voren, uw wensen met u of uw ICT partner door en adviseren u graag welke eventuele wijzigingen of voorbereidingen wenselijke of noodzakelijk zijn voor een optimale werkomgeving.

Storings- en reparatieservice

Storings- en reparatieservice

In het geval van een technische calamiteit kunnen wij u in veel gevallen snel van dient zijn met telefonische support bij kleine gebruikersvragen, het inbellen in uw ICT omgeving of door middel van een servicebezoek bij u in de winkel.

Indien mogelijk krijgt u voorafgaand aan het servicebezoek een indicatie van de eventuele kosten. Wanneer het niet mogelijk is om een storing of defect direct bij u in de winkel te verhelpen, zullen wij u in voorkomende gevallen aanbieden om het betreffende instrument verder te onderzoeken bij onze interne technische dienst of bij de merkfabrikant. (zie ook ‘Tijdelijke leen- en huurservice’) Heeft een service behoefte? Neemt u dan contact op met onze technische dienst planning.

088 – 600 8700
info@eyevinci.nl

 

 

Mobiele versie: Enabled