Uitbreiding van jouw oogzorg diensten aan de klant

  • Geplaatst op
Uitbreiding van jouw oogzorg diensten aan de klant

Zet de volgende stap om jouw klanten volledige oogzorg te bieden. EyeVinci en Ooghulp.nl bieden jou een ooghulp-platform met o.a. verzekerde oogzorg, korte wachttijden en een verminderde administratieve last. Kijk op oogzorg.nl voor meer informatie.

Verander met de #Nidek OCT of Nidek Funduscamera jouw optiekzaak of optometriepraktijk in een centrum voor VOLLEDIGE OOGZORG met Ooghulp. Met ooghulp.nl kun je je oogzorgdiensten uitbreiden. Ooghulp fungeert als een virtuele kliniek voor oogzorg, toegankelijk via een digitaal platform. Jij verwijst via het Ooghulp-platform klanten met oogklachten, waar een ervaren oogarts of optometrist de situatie op afstand beoordeelt. Hierdoor kun je snel en efficiënt hoogwaardig advies en oplossingen bieden aan jouw klanten.
 
Wat biedt deze samenwerking met Ooghulp jou?
  • > Uitbreiding van je verzekerde oogzorgdiensten, waardoor je klanten met oogklachten effectief kunt ondersteunen
  • > Efficiënte samenwerking in het platform tussen huisartsen, optiekzaken en oogzorgverleners
  • > Vermindering administratieve last voor de optiekzaak/optometriepraktijk
  • > Gegarandeerd korte wachttijd met een beoordeling binnen 48 uur
  • > Je ontvangt direct terugkoppeling over de klant, waardoor jij de dienstverlening uitbreidt die zorgt voor klantenbinding.
 
Ooghulp en EyeVinci hebben de handen ineen geslagen; om de benodigde hoogwaardige fundusfoto’s te kunnen maken, bieden wij een speciale prijs voor de Nidek OCT of Nidek Funduscamera aan. Daarnaast is met onze partner MediLease ook financiële of operationele lease mogelijk.
 
Neem contact met ons op voor aanvullende informatie, een offerte of lease calculatie zodat jij volledig ontzorgd een uitbreiding van je oogzorgdiensten kunt aanbieden aan de klant.
 
Druk hier om de brochure te openen.
Druk hier om de flyer te openen.